Melodien der blev væk

Sæby Scenen præsenterer ”Melodien der blev væk”.

Onsdag d. 24 november kl. 20:00
Torsdag d. 25. november kl. 20:00
Fredag d. 26. november kl. 20:00

Ta’ vennerne, naboen eller kortklubben med på Skovlyst og nyd en ægte dansk teaterklassiker. Måske ta’ en friaften fra TV og køkken.

Fra kl. 18:30 serveres mod forudbestilling:

Burger med brioche burgerbolle, 200 g oksekød, bacon, sprød iceberg, syltede agurker, skivet tomat, rødløg, Miracle Whip og ketchup. Serveres med nyfrittede Pommes Frittes og vores hjemmelavede frittesovs.

Billet og burger kr. 199,-.
Billet til forestillingen kr. 125,-

Billetter og burgermenu kan købes her:
https://event.it/saeby-scenen

 

Om forestillingen

Det moderne danske teater bliver født.

Da man i 1935 åbnede dørene på Riddersalen for Kjeld Abells “Melodien der blev væk” kæmpede datidens teaterkritikere om at kunne hælde flest superlativer ud over forestillingen i deres anmeldelser.

Og for en gangs skyld gik anmeldere og publikum ikke i hver sin retning. Et helt nyt begreb. “En folkelig anmeldersucces”. Det viste sig da også, at Kjeld Abell de næste 30-35 år skulle blive anerkendt som Danmarks største dramatikker.

Vi håber at “Melodien” vil glæde, more og røre jer lige så meget som den har bevæget os, og at I vil elske endnu en gang at konstatere, at det er med god grund at “Sangen om Larsen” og “Ud af landevejen” er med i enhver samling af danske evergreens med respekt for sig selv.

Oveni de folkekære sange fra originalopførelsen har vi tilført forestillingen yderligere 5 sange der bygger videre på forfatterens og komponistens oprindelige udtryk.

Velkommen på

Skovlyst