Juniorholdet

JUNIORHOLDET

Juniorholdet øver hver tirsdag fra kl. 18.30 – 20.30

Skal du være med til at spille Peter Pan? – så er det Sæby Scenens juniorhold, du skal med på.

Der blev startet op på Peter Pan i sidste sæson, men pga. Covid-19 kunne vi ikke komme ret langt med indstuderingen, og derfor blev det ikke opført. Det skal det i denne sæson. Kom og vær med – uanset om du var med til opstarten sidste sæson eller er helt ny. Der er plads og roller til alle.

Med sjove og spændende teaterlege og –øvelser bruger vi et par gange på at lære hinanden at kende. Derefter kaster vi os over Peter Pan, som vi vil opføre for publikum først i februar måned 2022. Der er mange spændende opgaver i forestillingen, så derfor skal vi hurtigt i gang. Efter denne opsætning bliver der tid til at lave andre sjove teaterting. Det hører du mere om, når vi ved hvem, der er med på holdet.

I lederteamet har vi igen Pernille Rita Ringsborg og Klara Farum Kjærgaard, der begge har en del års erfaring på de skrå brædder. Som gæsteinstruktør på stagefight/scenekamp kommer Amanda Nielsen og gir en hånd med.  

Lederteamet glæder sig til at møde en masse glade, fantasifulde og kreative unge mennesker med stor lyst til at spille teater og udfolde sig på scenen.

Kom frisk og vær med til at opføre Peter Pan.

Aldersgrænse: 5.-7. klasse

Øvedag: Hver tirsdag fra 18.30 – 20.30 (første gang tirsdag d. 7. sept.)

Holdledere: Pernille Rita Ringsborg & Klara Farum Kjærgaard

Kontingent: 450 kr.

Tilmelding: Pernille Rita Ringsborg på Pernillerita@gmail.com / 2889 1981

Tilmelding på mail inden opstart – (De første 3 gange er prøvegange – først herefter er tilmeldingen bindende)

Vi glæder os til at høre fra dig

Følg os på facebook: Facebook.com/saebyscenen