Juniorholdet

Juniorholdet øver hver tirsdag fra kl. 18.30 – 20.30

I denne sæson ledes juniorholdet af et nyt spændende lederteam. I spidsen står Pernille Rita Ringsborg, som er ny i Sæby Scenen, men som har betrådt de skrå brædder i mange sammenhænge andre steder. Endvidere har hun stået for opsætning af flere stykker. Samtidig begiver hun sig også af med at skrive tekster selv. Med sig har hun et par garvede unge hjælpere i Klara Farum Kjærgaard og Mike Nielsen, som begge har spillet teater i Sæby Scenen igennem mange år.

I denne sæson lægges der ud med at arbejde med sjove og spændende teaterlege og –øvelser, der både styrker og udfordrer børnene på deres grænser og talenter. Det hele er på vejen til at lave en større opsætning af et stykke i foråret 21. Der ligger allerede nu noget klar til det, men det besluttes og afstemmes først endeligt, når man kender den gruppe børn, der skal opføre det. Men man kan godt glæde sig. J

Lederteamet glæder sig til at møde en masse glade, fantasifulde og kreative unge mennesker med stor lyst til at spille teater og udfolde sig på scenen.

Aldersgrænse: 5.-7. klasse

Øvedag: Hver tirsdag fra 18.30 – 20.30 (første gang tirsdag d. 8. sept.)

Holdledere: Pernille Rita Ringsborg, Mike Nielsen & Klara Farum Kjærgaard

Kontingent: 450 kr.

Tilmelding: Pernille Rita Ringsborg på 2889 1981 eller Pernillerita@gmail.com

Tilmelding på mail inden opstart – (De første 3 gange er prøvegange – først herefter er tilmeldingen bindende)

Vi glæder os til at høre fra dig

Følg os på facebook: facebook.com/saebyscenen