Ungdomsholdet

Ungdomsholdet øver hver onsdag fra kl. 19 – 21.30 

Går du rundt med en skuespiller i maven, så kan dette tilbud være lige noget for dig.

Vi vil komme til at arbejde med sjove og lærerige dramaøvelser, med improvisationer og udfoldelser til musik. Der bliver altid taget udgangspunkt i den gruppe, der er, så der er plads og udfordringer til både nye og mere garvede unge skuespillere.

Allerede fra start arbejdes med udtryksformer, som skal bruges ind i den større forestilling, som Anne Sivesgaard i samarbejde med lederne af ungdomsholdet allerede er i gang med at skrive på. I denne sæson arbejdes på også at få skuespillernes musik- og sangkundskaber bragt i spil. Det bliver så spændende.

Vi har en lang og god tradition med at lave teater af høj kvalitet. Det gør det godt at være skuespiller og godt at være publikum.

Vi skal forhåbentlig også ud og se andre optræde. Her har vi gode kontakter, så det kan blive muligt på en spændende måde.

På holdet kommer unge i alle aldre fra hele kommunen, så hold dig ikke tilbage. Kom og være med i et sjovt teaterfællesskab.

Instruktør på holdet er Margaretha Cedergren, der har mange års teatererfaring – især med spændende aktiviteter med ungdomsholdet. Med sig har hun i år Filipa Vilanculos Arenfeldt, som kommer med flere års teatererfaring fra Sæby Scenen, men mange vil også kende hende fra succesfuld optræden i X-faktor.

Velkommen til en fed sæson.

Aldersgruppe: 8. klasse til 25 år.

Øvedag: Onsdage kl. 19.00 – 21.30 (første gang d. 6. sept. 2023)

Holdledere: Margaretha Cedergren & Filipa Vilanculos Arenfeldt

Kontingent: 450 kr.

Tilmelding: Margaretha Cedergren på lilleskoven@hotmail.com / 27 50 61 69

Tilmelding på mail inden opstart – De 3 første gange er prøvegange – først herefter er tilmeldingen bindende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på facebook: facebook.com/saebyscenen