Ungdomsholdet

Ungdomsholdet øver hver onsdag fra kl. 19 – 21.30 

Går du rundt med en skuespiller i maven, så kan dette tilbud være lige noget for dig.

Vi vil komme til at arbejde med sjove og lærerige dramaøvelser, med improvisationer og udfoldelser til musik. Der bliver altid taget udgangspunkt i den gruppe, der er, så der er plads og udfordringer til både nye og mere garvede unge skuespillere.

I denne sæson vil vi kort starte med dramaøvelser, men herefter går vi ret hurtigt i gang med at øve på en forestilling, som var planlagt til opførelse i sidste sæson. Det er en finurlig krimi, som vi vil være klar til at vise for publikum i uge 2 i 2022. Det gir os mulighed for efterfølgende at kaste os over en helt anden type opsætning, som byder på andre udtryksformer og anden kreativitet i sminke og kostume.

Vi har en lang og god tradition med at lave teater af høj kvalitet. Det gør det godt at være skuespiller og godt at være publikum.

Vi skal også ud og se andre optræde. D.  8.11. til Danseforestilling i Det musiske Hus og d. 20.11. på endagstur til fed Quonga-festival i Aarhus. Sæt allerede nu datoerne af. J

På holdet går unge i alle aldre fra hele kommunen, så hold dig ikke tilbage. Kom og være med i et sjovt teaterfællesskab.

Leder på holdet er Margaretha Cedergren, der har mange års teatererfaring – især med spændende aktiviteter med ungdomsholdet.

Velkommen til en fed sæson.

Aldersgrænse: 8. klasse til 25 år.

Øvedag: Onsdage kl. 19.00 – 21.30 (første gang d. 8. sept. 2021)

Holdleder: Margaretha Cedergren

Kontingent: 450 kr.

Tilmelding: Margaretha Cedergren på lilleskoven@hotmail.com / 27 50 61 69

Tilmelding på mail inden opstart – De 3 første gange er prøvegange – først herefter er tilmeldingen bindende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på facebook: facebook.com/saebyscenen