Sæby Scenen har 40 års jubilæum

 Sæby Scenen fylder 40 år og fejrer det med en perlerække af teater- og musikoplevelser.

I 1981 kunne publikum på pladsen foran Skovlyst nyde opførelsen af ”En søndag på Amager”. Efter dette blev foreningen, der i dag hedder Sæby Scenen, stiftet. Der er i de 40 år blevet budt på et væld af forskellige opsætninger og andre oplevelser for et bredt publikum i alle aldre. Det har været teater ude og inde, for små og store, unge og gamle – det har været kor, musik, stand-up, trylleri, juletræ og halloween. Scenen har også bidraget ved aktiviteter og opførelser uden for huset. Om sommeren er det nu også blevet med åben sommercafé. 

Det vil i jubilæumsåret 2021/22 ikke være nogen undtagelse. Scenen har lagt sig i selen for at byde på en række forskellige teater- og musikoplevelser for enhver smag. Børn, unge og voksne har fra august 21 til sommeren 22 et bredt udbud af forestillinger. Følg løbende med her på siden og læs mere om de forskellige opsætninger i takt med, at de bliver klar til opførelse for publikum.

Ovenstående er overskrifterne for, hvad du kan glæde dig til i Sæby Scenens Jubilæumsår