AFLYST: Toget ankommer til november: Sæby Scenen opfører Andet Spor

AFLYST: Forestillingen Andet Spor vil blive udsat til senere tidspunkt. Det er ikke muligt at købe billetter.

Med en god portion humor en fortælling om at stå på tærsklen til noget nyt – uden muligheden for at vende tilbage til det, der var før. En fortælling der også har sin alvorlige side om de prioriteringer, vi gør i livet.

Vi møder fire passagerer, der er vidt forskellige steder i livet. Det eneste de har til fælles er, at de er på vej til et nyt sted. Og så er der selvfølgelig også konduktøren, der bare forsøger at få det hele til at glide. Ikke en nem sag, når man står overfor fire passagerer – billetterne er væk og en hel del er på spil.

Billetter købes på: https://www.datsbilletten.dk/arrangementer/?s=Andet+spor

Mulighed for at nyde tapas før forestillingen torsdag-fredag.
Ved køb af billet kan købes, så det inkluderer lækker tapas-anretning m. div. pølse, oste og brød til 95 kr – Ialt 195 kr. Anretningen serveres kl. 18.00. (Denne billet skal være købt senest dagen før)

Caféen er åben fra kl. 17.30, så der i ro og mag kan købes drikkevarer inden serveringen og for spredning af ankomst.

Mulighed for at nyde kaffe/the og tærte før forestillingen lørdag-søndag.
Før forestillingen kan tilkøbes kaffe/the m. tærte og småkager til 50 kr. Det købes som en samlet billet til 150 kr for teater og kaffe/the – senest dagen før. Det serveres kl. 14.00. Caféen er åben fra kl. 13.30.

Der er åben i caféen efter forestillingen.

Instruktion: Karsten Legård
Medvirkende:
Conny Holm Egeborg
Elsa Kristine Blomberg
Nanna Elena Nødskou Rasmussen
Anne Sivesgaard Jensen
Margaretha Cedergren

Stykket varer ca. 5 kvarter – der er ingen pause.
Der åbnes til teatersalen 10 min. før forestillingen går i gang.

Covid-19
Sæby Scenen er naturligvis meget opmærksomme på at overholde de udstukne retningslinjer omkring afstand, afspritning osv. Billetantal og pladser til spisning er afstemt efter dette. I salen vil der være en stols afstand imellem publikum, der ikke er i følgeskab med hinanden.

Er man en gruppe, der ønsker at sidde sammen til spisning men ikke har købt billetterne sammen, bedes man kontakte Margaretha Cedergren på lilleskoven@hotmail.com / 2750 6169 for at aftale nærmere.

Arrangør: Sæby Scenen