11.-13. April, Drømmefabrikken spiller på Skovlyst


Unge skuespillere på Sæby Scenens Ungdomshold sætter i et nyskrevet eventyr fokus på udfordringer med angst, stress og depression. Det er den efterhånden garvede unge Anne Sivesgaard Jensen, der har forfattet eventyret, der tager publikum med på “Drømmefabrikken”. Et drømmeland, indtil der går knas i maskineriet.

I stykket møder vi karakterer, der kæmper med de udfordringer, der kan ramme os mentalt, og hvad er egentlig meningen med det? Hvorfor rammes flere og flere? Hvad stræber vi efter? Hvordan bekæmper vi det? Kan vi undgå det? Kan det styrke os?

Trods det alvorlige emne er stykket også fyldt med humor, varme og sammenhold. Kreative koreografier til spændende musik bidrager til at udtrykke dele af historien og følelserne hos de involverede. Gode input og noget at tage med sig hjem. 

På scenen møder man 16 unge skuespillere i alderen 13 – 28 år. De har arbejdet intenst med emnet og arbejdet med at formidle omkring det. 

Instruktør er Margaretha Cedergren 
Koreograf er Anne Sivesgaard Jensen

Billetter kan købes på datsbilletten, her.