Ungdomsholdet opfører: Alt er godt#hjælpmig, 23.03-25.03

Skal du se Ungdomsholdets aktuelle opsætning om sociale medier på godt og ondt? Sæby Scenens Ungdomshold præsenterer i samarbejde med Frederikshavn kommunes Ungdomsskole forestillingen ”Alt er godt#hjælpmig”. Opsætningen kommer med en god portion humor omkring nogle af de muligheder men også udfordringer de mange platforme kan give os. Et forfriskende, tankevækkende og sjovt bidrag fra de unge selv til debatten om de sociale medier.

Stykket er oprindeligt fra 2017, hvor teaterunge selv idéudviklede og improviserede over emnet ’Unge og de sociale medier’. Anne Sivesgaard Jensen og Sasha Lindum Karlsen stod med støtte fra instruktøren for at sammenfatte manuskript til teaterstykket ”Alt er godt#hjælpmig”. Stykket blev dengang opført både forår og efterår 2017 og gruppen blev også med en pixi-udgave inviteret til optræden på Teater Bremen i København ved en særlig aften med fokus på vores brug af sociale medier.

Unges trivsel med hinanden og vores ageren på de sociale medier er stadig et aktuelt emne og derfor vælger vi også – på opfordring – at genopsætte forestillingen. I en verden hvor ting udvikler sig hurtigt, har det også gjort det på dette område. Derfor har manuskriptet naturligvis krævet en opdatering og opsætningen er nu med helt andre unge og i en hel anden scenografi. 

Instruktør er Margaretha Cedergren, der sammen med Karsten Legård og Anne Sivesgaard Jensen står for opsætningen anno 2023. De unge skuespillere er i alderen 15 – 28 år og kommer fra Sæby, Frederikshavn, Hjørring og Strandby.

Forestillingen opføres på Skovlyst, Kildevej 51, Sæby. Den varer ca. fem kvarter – der er ingen pause. 

Køb billetter på: Arrangementer | Datsbilletten

Spilleperioden er:
Torsdag d. 23.3. kl. 19.30
Fredag d. 24.3. Kl. 19.30 
Lørdag d. 25.3. kl. 14.30