Kom til Allan Olsen-koncert under bøgen ved Skovlyst i Sæbygård skov – d. 4.8.22.

Det er nok engang lykkedes at lave samarbejde om en Allan Olsen koncert i de fantastiske rammer under bøgen ved Skovlyst i Sæbygård skov. Allan Olsen har faktisk selv foreslået at komme igen til denne scene for at give koncert. Han begejstrede sidste år publikum til en udsolgt koncert på stedet. I år bliver det torsdag d. 4.8.22. Koncerten kommer til at foregå på pladsen foran Kulturhuset Skovlyst.

Det er et samarbejde imellem Sæby Scenen, Kulturhuset Skovlyst og Det regionale spillested ”Maskinhallen”, der gør koncerten mulig. Således står Maskinhallen for kunstneren og har billetsalget, og Sæby Scenen bidrager med mange frivillige for det praktiske i forbindelse med afviklingen på pladsen foran Skovlyst. 

Allan Olsen er en folkekær musiker. Derfor er det også arrangørernes håb, at der som sidste år vil dukke publikum op fra nær og fjern. Før Allan Olsen går på scenen kl. 20.30 er der support med Ninna Andreasen, der går på kl. 19.30. Der bliver adgang til pladsen fra kl. 18.30. Forud for koncerterne går i gang vil det være muligt at få stillet sin sult. For at gøre det enkelt for gæsterne kan der på forhånd bestilles madkurv online. Der er lagt op til, at man tager venner og familie under armen og nyder en aften i skoven med musik, mad og drikke.

I år der endvidere lavet aftale om salg af Bryghus-øl.

Find billetsalget og mere om koncerten/kunstnerne på https://maskinhallen.dk/program/allan-olsen-saeby/ og følg endvidere med på Sæby Scenens facebook-side

Madkurv – 89 kr. pr. person for mad og en drik
Vær klar til en hyggelig aften på Skovlyst. Bestil en madkurv med en stor frisksmurt kyllingesandwich med bacon og æblestykker plus en vand eller dåseøl (du vælger, når du henter madkurven) og et stykke chokolade, samt bestik og serviet. Prisen for hele herligheden er kr. 89,-

Du kan nyde din madkurv i vores udendørs café med fuldt udsyn til scenen. Madkurven er klar kl. 19:15 umiddelbart før Ninna Andreasen spiller.

Du bestiller madkurven via dette link: https://event.it/saeby-scenen/event/7d9cl0/details/

Når du bestiller til fx. 4 personer pakkes det hele sammen klar til afhentning.

Du kan senest bestille madkurven dagen før: onsdag d. 3. august.