Se krimi forestilling på Skovlyst d. 4. og 5. feb

Unge opfører fin krimi på Skovlyst

Sæby Scenens ungdomshold opfører i samarbejde med Frederikshavn kommunes Ungdomsskole ”Hvem kan fange Liberty Belle” – En krimi af Cathrine Fjord Fromberg. På scenen møder vi 13 gæve unge kvinder i alderen 15-28 år.

Året er 1937. Kom med til New York City, hvor en listetyv ved navn Liberty Belle giver politiet grå hår i hovedet. Stille som en skygge, hurtig som en kat og umulig at identificere.
Mød betjentene, der skal fange hende.
Den snu journalist, der er ude efter sit livs historie.
Den rige arving, der måske er det næste offer.
Find hoved og hale i mysteriet, der involverer hævn, mord og et børnehjem for piger.

Stykket er en krimi, der stiller krav til både skuespiller og publikum om at holde tungen lige i munden i denne fortælling, hvor det snart bliver svært at se, hvem der er god eller ond.

Krimien opføres på Skovlyst i Sæby fredag d. 4.2. kl. 19.30 og igen lørdag d. 5.2. kl. 15.00.

Stykket varer ca. en time.

Corona-retningslinjer.

Stykket var oprindelig planlagt til premiere først i januar, men da var det ikke tilladt med optræden for publikum. Det er det heldigvis blevet. Publikum (fra 12 år) skal dog bære mundbind indtil de sætter sig og der skal vises gyldigt Coronapas (fra 15 år).

Sæby Scenen gør alt for, at det kan være sikkert at gå i teater. Der sørges for god plads i salen, og der er naturligvis sprit tilgængeligt. Endelig opfordres publikum til at købe sin billet online inden ankomst til forestillingen. Det er på www.datsbilletten.dk.

De unge skuespillere glæder sig til endelig at kunne opføre for publikum.

Velkommen på Skovlyst!