Teaterworkshop for unge d. 19. august 2020

Onsdag d. 19. august kl 18.30-21.30 inviterer Sæby Scenen til en spændende teaterworkshop med skuespiller og instruktør Pia Mourier fra Vendsyssel Teater!

Tilbuddet er gratis og gælder for unge i alderen 8. årgang – 25 år. Du behøver ikke have spillet teater før for at være med. Tilmelding er senest søndag d. 16. aug. på mail m. navn, fødselsdato, mobilnummer og mail-adresse til Margaretha Cedergren på lilleskoven@hotmail.com. Vi glæder os!

Workshoppen ’Skuespillerens værktøjskasse’ kommer til at handle om, hvordan du kan arbejde med krop og stemme som skuespiller på en scene. Det kunne også være foran et kamera. Her er chancen for på en aften at få god indsigt i den del af teaterarbejdet, og det indbefatter naturligvis også selv at være på gulvet for at prøve noget af det.

Tilbuddet er kommet i stand i et samarbejde imellem Sæby Scenen og Frederikshavn kommunes ungdomsskole og i forbindelse med de uddelte midler til sommeraktiviteter for børn og unge. Der er adgang for alle interesserede i aldersgruppen – uanset hvor man kommer fra i landet. Sæby Scenen håber, at mange unge fra nær og fjern har lyst til at komme og være med til en sjov og lærerig teater-workshop.

Pia Mourier er en garvet skuespiller og instruktør, som til daglig har sin gang på Vendsyssel Teater. For år tilbage har hun også instrueret et par ungeopsætninger i Sæby Scenen. Nu er hun her igen på en aften, hvor hun vil dele ud af sine erfaringer.