INDSAMLING TIL SKOVLYST

Indsamling til bevarelse af Skovlyst.

Vi startede indsamlingen den 6. juli – og den 13. november er vi meget tæt på målet med bidrag og tilsagn tæt på de kr. 180.000.
Indsamlingens mål er kr. 180.000. Læs nærmere om baggrund for indsamlingen nederst på siden.

1-P1110683

Tak for de mange bidrag fra privatpersoner. Vi har været synlige på torvet og havnen, hvor der har været mulighed for at købe krus og kort med motiv af Skovlyst, samt give et beløb til indsamlingen. Vi har mærket en stor vilje til at støtte indsamlingen og ønske om at bevare Skovlyst. Mange har fortalt os om deres erindringer om Skovlyst som dansested og beværtning, samt senere som teaterhus. Mange har glædet sig over at holde familiefest på stedet.
Tak til de mange virksomheder og foreninger som givet bidrag eller tilsagn herom :

Liste redigeret 28.08.16.

Aktive Kvinder .
B6/Akustik,
Bo Andersen – entreprenør,
Bygma,
Det Store Møbelhus,
Folsø Seafood,
Hedebo Strand Camping,
Honum og Dyg A/S,
Hotel Wiking,
Hugo Petersen og søn
Lions Sæby,
Listemesteren,
Musikkorpsene på havnen 7/8.
Nordjysk Autolakering,
Nordjyske Bank,
Nordmark Maskinfabrik,
Nordtronic,
Park Solar Park Deluxe.
Pension Åhøj,
RealMæglerne,
Revisor Peter Berg,
Sams Køreskole,
Spar Nord,
Svens Have og Plæneservice,
Sæby Autoopretning og Lakering,
Sæby El A/S,
Sæby Omegns bevaringsforening,
Sæby Sports Cafe,
Søren Jensens Eft.,
Sæby Omegns Bevaringsforening,
Tandlægerne Vestergade
Tak for støtten og tak for de mange penge. Såfremt du er gået glip af gavekort eller krus, malet af Dorthe Jessing, kan du kontakte os. Se nedenstående kontaktpersoner.
Du kan følge vores indsamling på facebook: Bevar Skovlyst. 

Det er nu – så vær velkommen.

Plakat Skovlyst

 Alle bidrag er velkomne
Man kan støtte indsamlingen ved at indbetale et beløb til reg.nr. 9012 – konto 1200 003930 eller ved mobilpay/Swipp på 2135 5502.
Man er også velkomne til at henvende sig til styregruppen, som består af
Margaretha Cedergren, tlf. 2750 6169 eller
Lars Dittmer, 5125 3637.
Baggrund for indsamlingen
Der samles ind til, at man kan betale for udarbejdelse af et prospekt, som skal illustrere og beskrive kulturhuset Skovlyst. Prospektet er afgørende for, at der kan ansøges og opnås støtte fra større fonde.
For Skovlyst trænger afgørende til en renovering. Frederikshavn Kommune har ikke mulighed for at støtte denne økonomisk, men borgmester Birgit Hansen har tidligt gået engageret ind og har formidlet, at ingeniørfirmaet Niras har udarbejdet en bygningsrapport der har vist, at huset er værd at renovere. Der er beskrevet to modeller, som beløber sig til omkring 4 og 6 millioner. Hertil kommer udgifter til udenomsarealer.
Det er også lykkedes at finde en køber af grunden, som vil overgive den til et nyt fondsejet Skovlyst.  Skovlyst ligger nemlig på en lejet grund. Købet af grunden er også en forudsætning for at opnå fondsstøtte.
For at det hele kan gå op, skal der således hurtigt skaffes midler til prospektet, som er afgørende for at opnå støtte fra fonde og i den sidste ende for, at man har en køber til grunden.