Det man ikk´ dør af.

 

plakat i jpg

Sæby Scenen er igen tilbage med et stærkt ungdomshold, der i disse uger knokler for at blive klar til premiere på stykket ”Det man ikk’ dør af”. Det er et suverænt ungdomsstykke, som en stor del af tiden foregår hjemme hos den selvoptagne Martin, hvor vi oplever det rod, han har med kvinder. Vi møder den forsmåede kæreste, der vil ødelægge ham, den underkuede kammerat, one-night-pigerne og mange andre. Endelig bidrager den unge tvangsneurotiske rengøringskone med sin galgenhumor til at sætte tingene på plads ind imellem. Vi får kendskab til flere af de unges historie. Det vi ikke altid kan regne ud men som måske forklarer, hvorfor de agerer, som de gør. Det handler om den måde, de unge i stykket behandler hinanden på og konsekvenserne af det. Med en god portion humør præsenteres et tankevækkende stykke. Der kan være steder i stykket, hvor de unge tænker, at sådan kan man da ikke opføre sig, og der er scener, som også kan være grænse-overskridende atspille, men det er gode udfordringer. Sommetider er det også der, man kommer til at tænke over tingene.

Sæby Scenens ungdomshold tegner i år 12 unge mennesker i alderen 15 – 20 år. De kommer fra Sæby, Frederikshavn og Strandby og er en god blanding af unge med mange års erfaring og unge, der er helt nye på de skrå brædder.

Stykket er skrevet af Launy Norup og Rasmus Søndergaard. For instruktionen står Margaretha Cedergren, der sammen med Aleks Nielsen er vendt tilbage som ledere af Ungdomsholdet.

Stykket har premiere torsdag d. 10. marts kl. 19.30 og spiller igen fredag d. 11. marts kl. 19.30 og lørdag d. 12. marts kl. 14.30. De unge håber på, at mange vil finde vejen til første teateropførelse på Skovlyst i år.

Yderligere oplysninger kan fås hos: Margaretha Cedergren, Sæby Scenen, 27 50 61 69.