RETRO 70er FEST
13 maj 2017

RETRO 70’er STØTTEFEST for SKOVLYST

Kom med til årets fest, når Sæby Scenen inviterer til Støttefest for Skovlyst i retro 70’er stil!

 

Efter en årrække væk fra Skovlyst, er Finn P atter tilbage bag pulten. Som i de gode gamle dage, fyrer han igen op under dansegulvet med musik fra 70erne!

Der er denne aften buffet som byder på lækre udvalgte retter fra 70erne, som serveres kl. 18.30 inden selve festen starter.

Der er mulighed for køb af vin, spiritus, øl og sodavand i vores 70er bar!

 

18.00 Dørene åbnes

18.30 Buffet serveres

ca. 20.00 -20.30 Dørene åbnes for folk uden buffet billet

 

Der er ingen dress code, men man er meget velkommen til at komme i 70er inspireret tøj. 🙂

De første billetter er allerede reserveret, så sørg for at bestille i god tid. Vi garanterer ikke at man kan komme ind i døren uden billet.

 

BILLETPRIS

Buffet inkl. adgang til festen   kr. 249,-

Adgang til festen uden buffet  kr. 100,-

 

BILLETBESTILLING eller INFORMATION:

Martin Nielsen // 30 72 03 09

 

DENNE SIDE OPDATERES LØBENDE

1 thought on “RETRO 70er FEST
13 maj 2017”

  1. Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Der er lukket for kommentarer.