JARIBARH & SUNE
(Kulturmarkt)

LUMRE SPROGBLOMSTER OG PINLIGE MISFORSTÅELSER!

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med makkerparret Jaribarh & Sunes charmerende parløb, så glæd dig til en helt særlig oplevelse. Fra start til slut står pinagtige misforståelser i kø, når Jaribarhs sproglige kundskaber fører os langt ud i det danske sprogs mest lumre afkroge. Sune og publikum sættes på en vanskelig opgave i forsøget på at forstå, hvad Jaribarh siger og i særdeleshed hvad han mener. Glæd dig til en festlig forestilling, hvor Jaribarh afslører helt nye sider af sig selv.

Satirefiguren Jaribarh blev kendt fra DR P3s satireprogram ”Det Sorte Ur” og gennem en kultagtig spredning af små sketches på YouTube. Jaribarh & Sune har i løbet af de sidste år udviklet sig til et stærkt liveshow, der på mange måder adskiller sig fra den traditionelle stand up. Rollerne spilles af makkerparret Kenni Bitsch fra Kolding og Sune Wyrtz fra Ryomgård. Tilsammen kalder de sig også for Schweinschneil Entertainment.

ALDERSGRÆNSE: 14 år
VARIGHED: 60 min.

ENTRE:

Forsalg:    Kr. 80,-
I døren:   Kr. 100,-

Gruppe på min. 10 personer:  Kr. 65,- pr. person
(Kun i forsalg)

Billetter købes her!

Kun ved forudbestilling:
Show og Mørbradburger:       Kr. 164,-
Show og Kyllingeburger:        Kr. 164,-

Lækker mørbrad- eller kyllingburger med pommes frites og kaffe/the – 84 kr.
Der kan tilkøbes mad at starte aftenen med – Klaus Kjærgaard tryller lækre mørbrad- og kyllingeburgere frem og serverer pommes frites til – herefter kaffe/the ad libitum. Det hele for kun 84 kr.

 

Der er åben fra kl. 18.00 /burgere serveres kl 18.30. Show starter kl. 20.00

 

Kendt fra
Zulu Comedy Festival Århus
DR P3s ‘Det Sorte Ur’
Je Suis Jaribarh
Smukfest
Jaribarh Chözcir (Youtube & Facebook)

.: Mere information følger