Hodja fra Pjort

“Nede i et dejligt drømmeland i det store og flotte bulgistan, går en dreng og ønsker dagen lang. Bare han dog kunne komme væk fra bøger, lektier og blæk, til et land fuld af musik og sang. Tænk en dag så møder han en mand, med et skæg så stort som kost og spand og et tæppe får han nu så sej. Tæppet det kan flyve rundt omkring og op og ned og tage store sving og så hurtigt så man tror det ej.”

Sæby Scenens juniorhold opfører “Hodja fra pjort”, et stykke med spændende scene-opbygning og en masse sjove og spændende karakterer, spillet af børn og unge i alderen 11-14 år. Stykket er fyldt med humor som både kan nydes af børn og voksne i alle aldre!

Stykket opføres 4 dage i uge 16.
Onsdag d. 18/4 kl. 19:00
Torsdag d. 19/4 kl. 19:00 – UDSOLGT
Fredag d. 20/4 kl. 19:00
Lørdag d. 21/4 kl. 14:30

Billetter kan købes på: http://datsbilletten.dk