Ødeheksen

Af Anne Sivesgaard Jensen

Instruktion Margaretha Cedergren

 

“Ødeheksen” er en fortælling, der bevæger sig imellem den virkelige og en eventyrverden. To søstre er i en udfordrende situation med en alvorlig syg mor. For at bearbejde sine følelser fortæller de sammen en eventyrhistorie med mange spændende, sjove, skøre men også alvorlige figurer – f.eks. Ødeheksen. En dronning, der af andre dronninger bliver isoleret af Barrieren. En historie stærkt inspireret af den nordiske mytologi. Stykket indeholder både den alvorlige historie om døden og det at miste men rummer på samme tid aktuelle spørgsmål om magt, hierarki, demokrati og meget andet. Publikum vil blive ført igennem historien med lækker musik og trods de alvorlige emner også en god portion humor.

Stykket opføres af Sæby Scenens dygtige unge skuespillere (15-26 år) og retter sig mod det unge og voksne publikum.

Forestillingen opføres:

Torsdag d. 15.5.18, kl 19.30 – UDSOLGT

Fredag d. 16.3.18, kl 19.30

Lørdag d. 17.3.18, kl 14.30

Søndag d. 18.3.18, kl 14.30

Dørene til salen åbnes 5 min før. Der er åbent til Skovlyst en time før. Billetter købes på datsbilletten.dk – https://www.datsbilletten.dk/arrangementer/

Velkommen til en god oplevelse på Skovlyst

Sæby Scenen